Vadlán Ultra Terep 2019 október 5 @ 06:00 - október 6 @ 00:00

Vadlán Ultra Terep 2019 október 5 @ 06:00 - október 6 @ 00:00

Ultra távú Terepfutó verseny a Keszthelyi-hegységben, amely magában foglalja az összes kilátót, a Tátika- várat, a Sztúpát és a Rezi várat. Távok: 50 km egyéniben, 108 km egyéniben, 108 km csapatban (max. 5 fős) és 108 km Run&Roll 2+1. Versenyközpont, rajt, cél: Cserszegtomaj, Általános iskola tornaterme.

Számunkra oly sokat jelent a Keszthelyi-hegység, nem tagadjuk elfogultak vagyunk iránta. Mi is futók, ultrafutók vagyunk és szeretnénk Nektek megmutatni a csodálatos színekben pompázó Keszthelyi-hegységet, az új kilátókat, mind a 7-et. A Rezi és Tátika várakat, a szerzetesek által működtetett Sztúpát és még számos Zala megyei csodát! Önkéntes alapon szervezzük futóversenyeinket, így mindent a futókért elven, profi rendezéssel, önköltségen biztosítjuk mind azt, amit mi is szeretünk kapni versenyzőként. Az útvonal mentén található a 4 magyarországi Vadlán-lik. Részletesen a Vadlán-likról ITT találtok leírást.

Egyéni nevezéssel indulhatsz 50 és 108 km-en. Csapatban, amely maximum 5 főből állhat a 108 km-es távot tudjátok választani. A távon 12 db váltópontot határoztunk meg, így nem kell ultrafutónak lenned ahhoz, hogy felfedezd a Keszthelyi-hegységet. Álljatok össze maximum 5-en, nézzétek meg a www.cserszegtomajfutas.hu oldalon a VADLÁN ULTRA TEREP pályaleírását, szakasztérképeit.
Szervezzétek meg a csapatot, a váltási sorrendet, gyakoriságot! Ti döntitek el, hogy ki, melyik és mennyi szakaszt vállal!

A váltópontok közúton könnyen elérhetőek.

A verseny szervezésben kiemelt szerepet vállalt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága és 12, az útvonalhoz kötődő település önkormányzata. A rendezvényt támogatja a Bakonyerdő Zrt.
A célba érkezők díjazásra már számos felajánlás érkezett. Gyertek vigyétek haza ezeket!
Szokásunkhoz híven a versenyt megelőző hónapokban folytatjuk a pályabejáró futásokat. Az időpontokat, helyszíneket, távokat hamarosan közzétesszük.

A szervezők nevében
Juhász Péter & Kiss Zalán

Részletek: https://cserszegtomajfutas.wixsite.com/vadlanultraterep2019

back to top

Kategóriáink

  • Otthon
  • Kapcsolj ki
  • Egészség
  • Nagyképernyő
  • A világ körül

Kapcsolj ki

Mozdulj

Indulj

Tervezz

Lustálkodj