Amennyiben szeret síelni, és egy jó befektetésre is van pénze, akkor ez a hír önnek szó

Ez az alaposan felújított, eladó luxusvilla Bolzano tartományban, a Val Badia nevű területen található, a Dolomitok völgyeinek exkluzív síterepén.

Az Alta Badia területének tájképét vad természet, kis alpesi tavak, természeti parkok védett területei alkotják, ahol a növény- és állatvilág nagy választéka található, valamint a híres Dolomitok fenséges csúcsai.

A Dolomitok ladinai völgye megőrizte évszázados kultúráját és természeti örökségét, amely teljes mértékben feltárja a hegyvidéki táj félelmetes és fenséges voltát.

Ez a luxus ingatlan 772 négyzetméteres, nagyon kifinomult anyagokkal és a legmagasabb minőségű kivitelezéssel került felújításra. Ez a birtok öt emeletes, és négy különálló lakóegységből áll, emellett egy pincét is tartalmaz, amely kis apartmanokra osztható a vendégek számára.
Ez a luxus ingatlan tíz hálószobával és tizenkét fürdőszobával rendelkezik, amelyek közül ötben szauna és törökfürdő várja a pihenni vágyókat. Egy garázs egészíti ki, és egy 300 négyzetméteres pazar kert veszi körül.

A terület a sport- és szabadidős tevékenységek széles választékát kínálja, a síeléstől a snowboardozásig, a túrázástól a kerékpározásig vagy a hegyi kerékpározásig, a hegymászástól a lovaglásig, és természetesen ezután pihenhet, miközben élvezheti a Dolomitok által kínált nagyszerű tájakat.

Lakberendező
Elviszlek a legszebb ingatlanokba, hogy ötleteket gyűjthess.