Kapcsolj ki

Cimbaliband Gipsy Fushion lemezbemutató koncert

Fonó Budai Zeneház 2021.05.22. 20:00 óra.

A Gipsy Fushion című lemez Horváth Alexandra és a Cimbaliband közös produkciója, mely a Fonó Budai Zeneház gondozásában jelent meg 2020-ban. Ennek a Fonogram-díjra is jelölt albumnak a lemezbemutató koncertje az első hibrid eseménye a Fonónak, melyet nemcsak élőben lehet látogatni, hanem online eseményként is lehet követni élő stream formájában, sőt a közvetítés befejeztével a koncertet másnap éjfélig újra lehet akárhányszor nézni.

Lackfi 50

2021- május 18. 19.00 óra. MOM Kulturális Központ - Színházterem.

Hogyan válasszunk tárhelyet?(x)

Új vállalkozás, vagy egy projekt indításánál ma már szinte természetes, hogy az első lépések között szerepel az internetes megjelenés elindítása. Na de hogyan válasszunk magunknak tárhelyet?

Oxigén

Nem jó érzés, ha az ember egy dobozba zárva ébred, amiben már alig van levegő.

Az élet színesben

David Attenborough egyszerűen nem tud leállni a munkával. A világ legnépszerűbb és legelismertebb természetfilmesének legújabb sorozata az Élet színesben április 22-én érkezik a Netflix kínálatába.

Kísértő múlt

Egy fiatal pár Manhattanből egy Hudson-völgyi falucskába költözik, ahol rádöbbennek, hogy házasságukat – akárcsak új otthonukat – sötét titkok árnyalják be. Elizabeth Brundage elismert regénye alapján.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Otthon
  • Kapcsolj ki
  • Egészség
  • Nagyképernyő
  • A világ körül

Kapcsolj ki

Mozdulj

Indulj

Tervezz

Lustálkodj