A világ körül

Granada

A Dél-Spanyolországi várost a tizenötödik század végéig a mórok uralták. Így építészetében, gasztronómiájában is felfedezhető a muszlim hatás.

A világ legmélyebb csatornája

A görögországban található korinthiai csatornán igazi élmény áthajózni. Egy nagyobb hajó kapitányának pedig valódi kihívás. Lássuk miért.

37 évnyi változás

A klímaváltozás gonosz dolog. Olyan mint az elhízás. Mi magunk nem vesszük észre a napról napra lassan végbemenő változást. Azonban ha találkozunk egy ismerőssel, akivel régen láttuk egymást, ő észre fogja venni a plusz kilókat.

Egy különleges miami szálloda

Mitől különleges a Good Time hotel, ami Miamiban található? Attól, hogy megálmodója és tulajdonosa nem más mint a népszerű énekes Pharrell Williams.

Nigéria nem szép oldala

Az afrikai ország számos természeti látnivalóval várja az ide érkezőket. Van azonban az itteni életnek árnyoldala is.

A Bahamák titkos barlangjai

A Bahama-szigetek már önmagukban is rengeteg gyönyörű látnivalót és izgalmat tartogatnak. A hely olyan tengeri útvonalon fekszik, mely évszázadok óta az Amerika és Európa közötti hajózási útvonal ütőere. Tisztességes kereskedők mellett számos szerencsevadász és kalóz hajózott erre, így a helyiek között számos legenda kering a szigeteken elrejtett kincsekről.

Subscribe to this RSS feed

Kategóriáink

  • Otthon
  • Kapcsolj ki
  • Egészség
  • Nagyképernyő
  • A világ körül

Kapcsolj ki

Mozdulj

Indulj

Tervezz

Lustálkodj